PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Angel Whispers (2015) Film Online Subtitrat

Alt titlu: Hua Jie Liu Xiang
Regia: Carrie Ng
Actori: Sammy Chiu, Foo Hiu-Mei, Carrie Ng Ka-Lai, Kabby Hui Nga-Ting
Anul: 2015
Gen: Thriller
Durata: 85 minute
IMDB: 4.8

Nimic nu arată plauzibil în acest co-regie de debut al actriței Carrie Ng Ka-lai și executiv de film Shirley Yung Sau-lan, care, de asemenea, scenariul și a produs proiectul împreună. Înger Whispers este un film Slasher îngrozitor scris de cinci scenariști care în mod clar nu s-au gândit prin care, de ce și cum. Se pare, de asemenea, s-au făcut nici o încercare de a organiza cu adevărat înfricoșător set-piese, pentru a compensa motiv generic caracterele lor in Angel Whispers.


loading...

Amplasat într-o clădire veche locuință care – bar un bordel în mod inexplicabil ocupat – a fost complet eliberat, acțiunea are loc în noaptea care subletter benigne Laing) tratează tinerii prostituate la o cină solstitiul de iarna. Când unul dintre ei dispare, misterul blocat-o cameră urmează Moody Ching Ching (Kabby Hui Nga-Ting) și colegii ei, deoarece scanează clădirii pentru victime. Între timp, tehnician rezident Lung (Sammy Hung Tin-chiu) se presupune a fi criminalul prostituată a raportat recent la știri din filmul Angel Whispers.

Chiar dacă acceptăm că groază personaje de filme online Angel Whispers sunt obiceiul de a împărți și du-te pe căile lor periculoase, este încă greu să aprecieze spirit a celui care urmărește în jos o stație de bruiaj telefon mobil, se oprește aparatul și solicită poliției – în loc de a rula din clădirea dreapta away.The realizatori de film va fi nevoie de mai mult de intervenție angelic să ispășească pentru această încercare rău la un film criminal în serie.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: