PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Aloha (2015) film online subtitrat

Regia: Cameron Crowe
Scenariu: Cameron Crowe
Actori: Bradley Cooper, Rachel McAdams, Emma Stone
Anul: 2015
Gen: Comedie, Drama, Romantic
IMDB: 5.2


loading...

Acest lucru ar fi un gest extrem de neobișnuit în sine-cineaști rareori apar aleatoriu doar să spun salut, mai ales cele care sunt la fel de stabilit ca Crowe, dar ceea ce a spus a fost la fel de neobișnuit. A fost un motiv: Ia acest film pentru ceea ce se dorește a fi, o scrisoare de dragoste în Hawaii. Tune zgomotul periferic care e înconjurat de luni de zile. Au o minte deschisă și inima și să vă bucurați-vă. El nu a spus niciodată în mod special cuvintele “Sony hack”, deși asta e clar ce Crowe a fost referindu-se la: eliberarea de jenante e-mail-uri care a relevat comedia lui staruri romantic avea probleme bazat pe proiectii timpurii. “Aloha”, de asemenea, a atras critici pentru lipsa percepută de caractere Hawaii (deși există, într-adevăr unele).

Chiar dacă nu știți nimic din toate acestea intra în film, deși, senzația de bricolaj și re-tinkering ar fi inevitabilă. Acesta este rar filmul Aloha, care ar putea sta pentru a fi un pic mai mult, că ar putea folosi ceva mai mult de dezvoltare în personajele sale și o sală de respirație în relațiile lor. În forma sa actuală, “Aloha” se simte ca mai multe filme de la o dată, înghesuiți împreună și au grăbit, cu rezultate care sunt gol emotional si narativ confuz.

Puteți vedea de editare, și nu într-un mod bun. Este evident în evoluțiile mari, care te fac sa mergi: “Huh?”, Dar, de asemenea, în termen de scene individuale, cu cutaways la unghiuri diferite ale camerei care perturba fluxul de dialog. Și dialogul în sine-a făcut lucrul Crowe numele pe la marile sale filme, anticipate “spune nimic …”, “Jerry Maguire” și “Almost Famous” Deci tulpini frecvent pentru pregnanță lui semnătură că se simte ca o parodie a unui Crowe script.

Pentru toate complicațiile sale inutile, “Aloha”, poate fi rezumată simplu: E “Elizabethtown”, în Hawaii. Atât de mult de aici este atât de asemănătoare cu 2005 de film Crowe, care anterior au fost luate în considerare cel puțin său de succes. Acesta dispune de un om care a lovit partea de jos, personal si profesional, care trebuie să se întoarcă la casa lui de felul de a îndrepta unele greșeli. În acest proces, el intalneste o blonda tanara plin de viață și ciudate care vede binele înnăscută în această creatură gresita si agresiv face misiunea ei să-l facă fericit din nou.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: