PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Afaceri murdare – Black Mass (2015) film online subtitrat

Regia: Scott Cooper
Scenariu: Mark Mallouk, Jez Butterworth
Actori: Kevin Bacon, Juno Temple, Johnny Depp, Dakota Johnson, Benedict Cumberbatch
Anul: 2015
Gen: Biografie, Crima, Drama
IMDB: 7.1

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea


loading...

Unul dintre cei mai versatili actori ai momentului, Johnny Depp, revine pe marile ecrane, din 2 octombrie, în rolul lui Whitey Bulger, un vestit gangster care, ajutat de FBI, își construiește cu sânge un imperiu al drogurilor, pariurilor și jafurilor în Boston in filmul Afaceri murdare – Black Mass.

După o lungă perioadă în care filmele sale au dezamăgit, Depp face un rol magistral, îndelung așteptat de fani, un rol ce îi poate aduce chiar o nominalizare la Premiile Oscar. Pe lângă acesta, distribuția filmului Afaceri murdare – Black Mass mai are în componență câteva nume importante precum: Benedict Cumberbatch (The Imitation Game), Joel Edgerton (Warrior) sau Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey), lucru care, în aceste vremuri când opțiunile spectatorilor în materie de cinematografie se bazează din ce în ce mai mult pe nume mari (și nu pe calitate), constituie un categoric plus pentru întreaga producție.

Afaceri murdare – Black Mass cu o poveste tipic hollywoodiană, care relatează, totuși, un fapt real – lupta FBI-ului cu o grupare mafiotă italiano-americană care activează în sudul orașului Boston, în anii 70 -, spusă, evident, tot în stil hollywoodian, producția ar risca să devină un alt film de sertar despre mafie și gangsteri (căci însuși subiectul tratat reduce filmul la o problemă de stil, nemaifiind nimic nou de spus pe acestă temă), însă rolul lui Depp se dovedește a fi locomotiva ce tractează întreaga producție.

Pentru James „Whitey” Bulger, gangster local în plină ascensiune, aflat în război cu mafia ce controlează Bostonul, avansarea unui vechi prieten într-o funcție înaltă din cadrul FBI constituie o oportunitate grozavă pentru a-și extinde nelegiuirile. Astfel, prin intermediul agentului John Connolly (Joel Edgerton), Bulger este ocrotit de FBI în schimbul unor informații cu privire la activitatea mafiei. Deși are mână liberă de la agenția americană, lucrurile se complică pe măsură ce numărul crimelor comise de către Jimmy crește vertiginos.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: