PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


A War – Krigen (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Drama, Razboi
Scenariu: Tobias Lindholm
IMDB: 7.3
Regizor(i): Tobias Lindholm
Actori: Pilou Asbæk, Tuva Novotny, Dar Salim

Cinema american A War – Krigen a avut mari dificultăți publicul interesante în războiul din Afganistan. Acum, Tobias Lindholm, director al excelent o deturnare, aduce un ochi foarte daneză în acel conflict. Ca atât de mult cinema recent din aceeași națiune, un război meserii într-o școală de naturalism liniștită, care se extinde caracter și teren cu mare subtilitate. Filmul Lindholm lui poate fi cel mai bun studiu fictiv de acel război până în prezent.

Cunoscut pentru rolul său ca Euron Greyjoy în Game of Thrones, și ca medicul de spin Kasper Juul în Borgen, Pilou Asbæk joacă Crăciun, comandantul grijuliu, atent de o companie daneză într-o provincie ostil. El este genul de cap, care vor asculta compasiune înainte să urle un coleg afară. În secțiunile de deschidere, Lindholm taie din viata pe front pentru a soția protagonistului înapoi acasă. Fiul ei din A War – Krigen, are probleme la școală. Ea așteaptă așteptând pentru următorul apel telefonic.


loading...

Filme online A War – Krigen ia abate cel mai important în timpul o luptă aprigă care – împușcat cu furie cinetică și claritate impresionante – rezultate in moartea a 11 de localnici, dintre care unii erau civili. Claus este chemat acasă pentru a face față unui tribunal și filmul A War – Krigen în sine rezolvă într-o dramă tribunal tensionată. Un război se poziționează interesant. În curs de dezvoltare în spațiul disproporționat liberal, care este cinematograful european, imaginea va întâlni mai multe segmente de public denaturate împotriva forțelor de ocupație și script-ul permite cu siguranță incertitudine cu privire la vinovăția lui Claus. Dar, în cazul în care actul de închidere are o lecție, este că judecățile de la distanță privind decesele de luptă sunt aproape imposibil de a face în siguranță.

Împușcat frumos de Magnus Nordenhof Jønck, filmul A War – Krigen este editat cu atingere ușoară ne așteptăm acum de la Cinema Danish. Bătălia este furios. Sala de judecată este tensionată. Este performanța Pilou Asbæk că motivele film. Centrul moral al o deturnare, el întruchipează aici toate incertitudinile îngrozitoare care frecventează viața ca un soldat. Kipling ar fi recuperează destul de bine cu un război.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: