PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


99 Homes (2014) Film Online Subtitrat

Regia: Ramin Bahrani
Scenariu: Ramin Bahrani
Actori: Tim Guinee, Michael Shannon, Laura Dern, Andrew Garfield
Anul: 2014
Gen: Drama
IMDB: 7.2

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea


loading...

In 99 Homes, Dennis Nash lucrează în construcții în Orlando, Florida. Toată lumea a ajuns să știe că a fi corect, nu numai în muncă, ci și în orice alt aspect al vieții, nu mai ajută la nimic. În ziua de azi trebuie să fii nemilos și să faci orice, chiar și ceva dramatic, doar pentru a-ți îndeplini scopul. Dennis este totuși un om cinstit, iar pentru asta are de suferit imens. Cand este dat afară din casă, Dennis este nevoit să se mute cu toată familia într-un loc periculos și dezastruos. Singura posibilitate pe care Nash o are la dispoziție pentru a ieși din această situație dificilă este să lucreze pentru cel care l-a evacuat și să accepte să facă lucruri murdare, ca de exemplu evacuarea fără milă a familiilor din propriile case, exact așa cum s-a întâmplat și cu el.

Numărul de proprietăți menționate în titlul de Ramin Bahrani cincea caracteristică poate avea o semnificație narativ literal, dar trebuie să se refere, de asemenea, de procentul populației în mod obișnuit de marcă ca victime ale Ocupa-ere recesiune economică. Pericolele de câștigat ilegal Un privilegiu suta face pentru captivant, de înaltă miza vizualizare în “99 de Case”, care vede cu guler-albastru Florida Everyman Andrew Garfield a introduce un pact faustian cu alb-blazered rechin imobiliar Michael Shannon. Ca urmare a conduce 2012 de subestimate “cu orice preț”, în potrivire actualitatea conștient social de filme timpurii Bahrain la cerințele mai largi-perie melodramă, acest acționat dinamic, unapologetically pic contrived repetari cea mai bună șansă regizorul de la data de conectarea cu un public mai larg – o probabil pentru a partaja bristling mânia Helmer asupra clasă menținut corupt împarte în zilele noastre America.

Așa cum lui Jason Reitman “Up in the Air” – un film 99 Homes care a avut o imagine usor mai optimistă de anvergură crizei financiare din ultimul deceniu a – a făcut telespectatorii săi indura scene de pierdere a drepturilor electorale personal umilitoare la mâinile Americii corporative repetate, la fel ” . 99 Case “În cazul în care downsizer profesional George Clooney a petrecut o mare parte a filmului 99 Homes, Reitman lui alinarea driblat oameni de locurile lor de munca, aici e o casă fără să clipească plata Shannon solicită pentru a oferi știri chiar mai rău la hard-up rezidenți Orlando: care casele lor au fost blocată, și că ei au doar câteva minute pentru a ambalaj lucrurile lor și să găsească noi locuințe.

Este un scenariu care am strâmbă prin alte portrete cinematografice de jos-la-toc Americii, deși rareori le-a fost prezentat chiar atât de crud. Prima imagine din filme online 99 Homes este de baie peretelui pulverizat-sânge de un evictee care a preferat să ia viața mai degrabă decât a ieși proprietatea sa.

Ca călit, duplicitar broker imobiliar Rick Carver, granturi Shannon astfel de orori puțin mai mult decât o privire dezinteresată înainte de a lua o piedică pe lui e-țigară și a trece la următoarea victimă. Script-ul, co-scris de Bahrani și regizorul iranian veteran Amir Naderi de o poveste 99 Homes de Bahareh Azimi, nu face nici o încercare de a prezenta Carver ca nimic, dar un Satan pal potrivit de a obține-go. Totuși, el este mai degrabă un personaj negativ admirabil într-un sens: Un baron proprietate integral de self-made, care și-a recuperat și drum pe la radacini clasa muncitoare de jocuri de noroc guvern la fiecare ocazie disponibile, din motive Carver că visul american nu vin la cei care aștepta.

In 99 Homes, atunci când sunt trimise să evacueze tatăl singur Dennis Nash (Garfield) de la casa lui de familie pe tot parcursul vieții, Carver recunoaște potențialul de clasă scalare similare în ciuda întreprinzător tânărului. Un muncitor în construcții șomer dispus să facă orice pentru a obține fiul său preteen Connor (Noah Lomax) și de vreme, mama elastic Lynn (Laura Dern, în prezent merge la actrita pentru erodate, mame elastice) dintr-un motel centru dur foarte populate cu alte familii foreclosed, Nash acceptă fără tragere de inimă oferta Carver a ocupării forței de muncă bucată cu bucată, curățarea și repararea caselor recent confiscate de noul său binefăcător puțin probabil din filmul 99 Homes.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: