PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


31 (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Rob Zombie
Actori: Malcolm McDowell, Richard Brake, Jeff Daniel Phillips
An: 2016
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 5.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


loading...


Sinopsis 31

Un grup de persoane care calatorea cu rulota este prins intr-o ambuscada de cativa indivizi misteriosi care ucid o parte din ele si restul le iau prizoniere. Si le duc intr-un loc izolat cunoscut drept “Murderworld”. In noaptea de Halloween, ele sunt aruncate intr-un joc sadic denumit “31″ in care trebuie sa supravietuiasca pe parcursul a 12 ore impotriva unei gasti de maniaci imbracati in clovni care vor sa ii ucida in cele mai groaznice moduri cu putinta. Daca vor reusi sa scape macelului, victimele vor fi eliberate, insa intregul joc este privit prin intermediul mai multor camere de vederi instalete peste tot de catre oameni care pariaza sume imense pe castigatori.

Voi începe prin a spune acest lucru, știu că există unele care vor pretinde “El nu a fost merge pentru un film tradițional înfricoșător. Oamenii care nu le place pur și simplu nu înțeleg perspectiva lui.” Sunt sigur că în toate conversațiile pe care le aveau cu dl zombie au fost acoperite aceste puncte și în mod clar că au o înțelegere mult mai bine decât oricine altcineva. Această opinie este pentru cei care au fost incantati de a vedea acest lucru, deoarece piesele lui Rob Zombie. In trecut au avut acest factor de soc intens si au fost livrate foarte bine. Din păcate, acesta nu. Este un fel de sadice și, dacă te pui în poziția unuia dintre acești actori vă puteți imagina că ar fi, probabil, terifiant. Apoi, din nou, nu v-ar folosi liniile slab siropoase scriptate și să se angajeze în lupte prost coregrafia.


Trailer 31

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: